Alaşehir'in Prestij Projesinde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir ilçe merkezinde yapacağı prestij cadde projesi öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, 9.5 Milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçireceği altyapı çalışmalarında ilk kazma vurularak start verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan prestij cadde düzenleme işi noktasında Alaşehir ilçe merkezindeki altyapı çalışmalarına start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında caddeye 9.5 Milyon TL bedele sahip 1300 metre içme suyu hattı, 1450 metre Kanalizasyon hattı ve 950 metre yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirilecek. Bölgede yaşayan vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Caddemize güzellik katılacak”

5 Eylül Mahalle Muhtarı Azası Hüseyin Bulat, “Mahallemize yapılacak olan prestij cadde projesi kapsamında yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarından çok memnunuz. Hizmetlerinden ötürü mahallelim ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cengiz Başkan Alaşehir’le yakından ilgileniyor”

Prestij cadde projesi çalışmaları hakkında duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Mustafa Altın, “37 yıldır bu caddede esnaflık yapıyorum. Yapılacak olan çalışmalar caddemize güzellik katacak. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğünden çok memnunuz. Alaşehir ile yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de çok teşekkür ediyorum. Yapılacak hizmetlerinde Alaşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Caddemize ayrı bir hava gelecek”

Mahalle sakini Kazım Şahin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Alaşehir’e verdiği hizmetlerden dolayı çok memnunuz. 5 eylül mahallemizde başlanan prestij cadde çalışmaları içinde çok mutluyuz. Caddemize ayrı bir hava katılacak bu nedenle Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun”

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ve duyduğu memnuniyeti dile getiren 5 Eylül mahalle esnaflarından Hüseyin Kurt, “Mahallemize değer katacak olan prestij cadde çalışmaları hayırlısıyla başladı. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz kendisinden çok memnunuz. Herkesin de gördüğü gibi yaptığı hizmetlerle ön planda. Bu caddemiz tamamlanınca da güzel şeylerin ortaya çıkacağına eminin emeği geçen Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi. 

alaşehir maski alaşehir prestij caddesi alaşehir prestij alaşehir