Alaşehir'in İlk ve Tek Apart Konaklama Tesisi Açıldı

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde ilk ve tek apart konaklama tesisi özelliğine sahip olan Mevsim Rezidans ve Mevsim Kahvaltı Evi görkemli bir açılış töreni ile açıldı.

Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu açılış töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak açılış programında yaptığı konuşmada: “Öncelikle yatırımcımıza ilçemize böyle bir tesis kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İlçemizde açılışını yapmış olduğumuz konaklama tesisi gibi yüksek standartlı yatırımlar ilçemize gelen misafirlerimiz açısından önemli ölçüde ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bunun gibi yatırımların ilçemizde farklı yatırımlara da vesile olacağı kanaatindeyim. Yapmış olduğumuz açılışımızın Alaşehirimiz için hayırlara vesile olmasını temmeni ediyorum" dedi.

Açılışı yapılan Mevsim Rezidans, 1+1, 2+1 gibi konaklama imkanları ile ilçenin ilk ve tek apart konaklama tesisi olma özelliği taşıyor. 









alaşehir konaklama alaşehir otel manisa alaşehir konaklama alaşehir kalacak yer alaşehir kahvaltı evi alaşehir mevsim apart