Alaşehir'in Gururu Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Eskişehir’de yapılan olul sporları Hava Sporları yarışmalarında Kâğıt Uçak katagoridinde Türkiye şampiyonlu oldu.

Alaşehir Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Zeynep Yılmaz Eskişehir'de 12- 15 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen okul sporları hava sporları Türkiye Şampiyonasında yıldız kızlar ferdi kağıt uçak Türkiye 1. si, model roket Türkiye 2. Si, model planör Türkiye 3. Sü ve salon model uçak Türkiye 3. Sü oldu. Türkiye’de ilk kez düzenlenen Kağıt uçak Şampiyonasında birinci olan Zeynep Yılmaz madalyalarını boynuna takarak, okul iadaresi ve beden eğitimi  öğretmeni ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneşi ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş çocuklarımıza uygun ortam ve fırsat yaratılabildiği zaman neler başarabileceklerini kızımız Zeynep Yılmaz bizlere gösterdi.Kızımız aynı zamanda akranlarına da bir örnek oldu.Milli eğitim olarak  değişik alanlarda yetenekleri olan çocuklarımıza fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz. Ben kızımızın başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum, dedi. Madalyaları toplayam Zeynep Yılmaz, bu başarıyı yakalamamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bundan sonraki hedefim dünya şampiyonası olacak dedi.

alaşehir kağıt uçak yarışması alaşehir cumhuriyet ilköğretim okulu alaşehir ilkokul