Alaşehir'in dört bir yanında 23 Nisan coşkusu

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyada ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Alaşehir'de de tören ve etkinliklerle coşku ile kutlandı.

Alaşehir İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle temsili olarak makamını 'Alaşehir Atatürk İlkokulu' 4. sınıf öğrencisi Yağmur Melis Türkmen’e devretti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ise Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu öğrencisi Kaan Ak'a koltuğunu 1 günlüğüne devretti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, minik Kaan'ın ilçemiz ile ilgili projelerini dinledi. Eğitim ile ilgili neler yapacakları konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

İlçede tüm okullarda olduğu gibi Baklacı İlköğretim Okulu'nda da tam bir bayram havası yaşandı. Oldukça kalabalık veli topluluğunun katıldığı kutlama töreninde veliler kendi çocuklarının görüntülerini ölümsüzleştirmek için verdiği uğraş ise bayram kutlamalarının ayrı bir güzelliği oldu. Tören boyunca bütün sınıflar hazırladıkları gösterileri sıra ile sergilerken en büyük alkışı ise çocukların kıyasıya geçen yarışmaları aldı.

Tören, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 

 





alaşehir alaşehir 23 nisan alaşehir bayram alaşehir kutlama