Alaşehir Hafta Sonu Yağışlı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Alaşehir'de 11.06.2022 Cumartesi gününden itibaren yağmur beklenirken hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş gerçekleşmeyecek. Yağışların geri döneceği Alaşehir'de 5 günlük hava durumu...

Meteorolojinin hava tahmin raporlarına göre Alaşehir'de hafta sonundan itibaren yağışlar geri dönüyor. Kentin bazı bölgelerinde Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri etkili olması beklenen yağışlar, gök gürültülü ve sağanak yağışlı olarak gerçekleşecek.

Gece Sıcaklıklar Düşecek, Gündüz Bunaltıcı Sıcak Hakim Olacak

PERŞEMBE günü yapılan tahminlere göre, gece saatlerinde sıcaklık en düşük 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu bir gökyüzü ile birlikte termometreler 32 derecelere kadar tırmanacak.

CUMA günü ise hava sıcaklığı gece saatlerinde en düşük 18 derece olurken, gün içerisinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte sıcaklıklar en fazla 33 derecelere kadar yükseliyor.

CUMARTESİ günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler gece saatlerinde en düşük 17 dereceyi gösterirken gün içerisinde yağışlar Alaşehir'de etkili olacak. Gök gürültülü ve sağanak yağışlı hava etkisini önümüzdeki günlerde de gösterecek.

PAZAR günü için yapılan tahminlerde şehir genelinde termometreler en yüksek 28 dereceyi ölçerken yağışlı hava Alaşehir'de hakim olmaya devam edecek.

PAZARTESİ günü ise hava sıcaklığı gece saatlerinde en düşük 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava Manisalıları bekleyecek.


alaşehir yağmur alaşaehir yağış varmı alaşehir yağış alaşehir dolu