Alaşehir ekibinin hayali Süper Lig'de oynamak

Alaşehir Manşet Haber- Manisa Süper Amatör C Grubunda rekora koşan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ilk yarısı tamamlanan ligde 8'de 8 yaparak büyük bir başarıya imza attı. 8 maçta rakip kaleleri 39 kez havalandıran takım kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Hedeflerinin çok büyük olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Necdet Ünsalan en büyük hayallerinin ise 10 sene içinde Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşıp maçtan galip ayrılmak olduğunu söyledi.

Alaşehir tarihinde bir rekora koşan , İlk yarı yaptığı 8 maçıda kazanan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor rakip kaleleri 39 kez havalandırırken, kalesinde sadece 2 gol gördü. Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor iki maçta 7’şer gol, üç maçta 5’er gol, iki maçta da 4’er gol atma başarısını gösterirken, bir maçı da 2 gol atarak galip gelmeyi başardı.

MANİSA Süper Amatör Lig C grubunda mücadele eden Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ilk yarıyı namağlup lider olarak tamamladı. 8 Maçta 39 gol atarak, kalesinde sadece 2 gol gördü. Takımın en çok gol atanaları 6’şar golle Necmettin Adıyaman ve Mehmet Berke oldu. Başarıyı takımın tamamına bağlayan kaleci Akın Yalçınkol, gidişatımız çok iyi. Şimdiye kadar 2 gol yedik. Bu başarımızı sürdürmek istiyoruz. Ancak bu başarı sadece bir kişiye ait değil, takım olarak başarıyı birlikte yakaladık. Bu seneki hedefimiz şampiyonluk. Hedefimiz hiç gol yememek, ama futbolda gol yemekte var,ama biz yememek için elimizden geleni yapacağız, dedi. 

Golcüler adına konuşan Mehmet Berke, benim gibi bütün takım arkadaşlarım bu takıma katkı sağlamak istiyor. Hedefimiz belli. Hepimiz şampiyonluğa kilitlendik. İnşallah istediğimiz başarıyı yakalarız, dedi. 

Takım Antrenörü Hayrettin Topal, takımımız iyi kuruldu, imkanlarımız da iyi. Kadromuz iyi, takımımız iyi. Her şey iyi olunca, başarı da kendiliğinden geliyor. Şu anda çok sadece maçları kazandık. İkinci yarıyı da böyle kazanıp, playof maçlarınıda başarılı olmak. Önemli olan play of ta başarılı olmak.Amacımız burada başarılı olup, takımızı BAL ligine çıkarmak dedi.  

HEDEFİMİZ BÜYÜK, “ SÜPER LİGE ÇIKIP FENER BAHÇE İLE MAÇ YAPMAK İSTİYORUZ “

Kulüp başkanı Kazım Necdet Ünsalan, Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor olarak hedefimiz bu sene önce burada şampiyon olmak. Arkasında playofta başarılı olarak, BAL ligine çıkmak. Hedeflerimiz büyük , önümüzdeki on yıl Alaşehir adını marka yapmak. Alaşehirsporu ikinci, birinci lige çıkartmak amacındayız. Benim oğlumun(oğlu şirket sahibi) en büyük hayallerinden bir tanesi süper lige çıkmak ve süper ligde Fener Bahçe ile maç yapıp FB’yi yenmek. İyi bir takım kurduk, iyi hocalarla çalışıyoruz. İnşallah başarıyı yakalayacağız, dedi.

alaşehir belediye spor tenekecioğlu alaşehirspor manisa tenekecioğlu alaşehir tenekecioğlu