Alaşehir'e Yağışlı Hava Dalgası Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bayram süresince etkili olan sıcak havalar, pazartesi gününden itibaren yerini yağışlı havaya bırakacak.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet-Alaşehir'de laşehir'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, pazartesi gününden itibaren yerini yağışlı havaya bırakacak.

Öte yandan bugün öğleden sonrası için meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizde kuvvetli rüzgar bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Sivas, Tokat, Kars, Ardahan, Van’ın kuzey ve doğusu, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzeyli, zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra İzmir ve Denizli çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

ALAŞEHİR'E YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre 10 Mayıs Pazartesi günü öğleden sonra bölgemizde yağışlı hava etkisini gösterecek.

İki gün süreceği tahmin edilen yağışlı hava dalgasının Çarşamba günü bölgeyi terk edeceği tahmin ediliyor. 

Alaşehir için tahmin edilen bir haftalık hava tahmin raporu aşağıdadır ;


alaşehir alaşehir hava durumu alaşehir yağmur var mı alaşehir son dakika haberleri