Alaşehir'e Şiddetli Yağışlar Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Bölgemiz hafta başından itibaren yağışlı hava dalgasının etkisi altına girecek. Yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin edilirken bu durum bir hafta boyunca sürecek.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - Tarımsal sulama ve bölge için önemli içme suyu kaynaklarından biri olan Avşar Barajı’nda su seviyesi alarm verecek boyutlarda. Hem tarımsal üretim yapan çiftçileri hem de bölgede yaşayan vatandaşları sevindiren haber Meteorolojiden geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bölgemiz yağışlı hava dalgasının etkisi altına girecek.

Alaşehir'de Pazartesi günü başlaması beklenen yağışların Perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi. Önümüzdeki hafta boyunca ilçede en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olması beklenirken en düşük hava sıcaklığının ise 6 derece olması bekleniyor. 

İşte Alaşehir için tahmin edilen bir haftalık hava tahmin raporu aşağıdadır ;

Alaşehir için güncel hava durumunu öğrenmek için TIKLAYINIZ... 

 


alaşehir hava durumu alaşehir hava durumu 30 günlük alaşehirde 15 günlük hava durumu alaşehir hava durumu 40 günlük yarın alaşehirde yağmur var mı yarın alaşehir hava durumu