Alaşehir'e Kupa Getirebilmek İçin Çalışıyorlar

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehirli savunma sporları antrenörü Adem Demirci, ilçede yeni sporcular yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. Uluslararası müsabakalarda çok sayıda madalya ve derece ile ülke bayrağını göndere çektirmeyi başaran Demirci'nin hedefi ise ilçe genelinde gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak sporu sevdirmek.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Özel Haber -  Savunma sanatları antrenörü Adem Demirci'nin turnuvalara hazırlayarak 2019 yılında Gürcistan'da yapılan Dünya Ju Jitsu Şampiyonasında gençlerde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya alan ve turnuvada yaptığı 4 maçın üçünü kazanan birinde de berabere kalan Alaşehirli sporcu Görkem Cenk Cirit, puan usulüne göre dünya üçüncüsü olmuş ve hepimizin göğsünü kabartmıştı. Yeni madalyalar alabilmek için kısıtlı imkanlar ile sürekli çalıştıklarını belirten antrenör Demirci; " Özel bir spor salonunda ilçemiz sporcularına eğitim veriyorum. İlçemizde yetiştirdiğimiz sporcular ile şampiyonalara katılacağız ve derece ile dönmek istiyoruz. 5 bin yıllık bir spor olan Japon dövüş sanatı Ju Jitsu ile şuan Bartın'da yapılacak olan yarışlara hazırlanıyoruz. Kısıtlı imkanlar ile büyük başarılar hedefliyoruz. Bizlere her türlü desteği sağlayan esnaflarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Genç sporculara sponsorluğu ile destek olan Alaşehir'de otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Katrancı; "İlçemizde çocuklarımızın hem bedenen hem de zihnen sağlıklı büyümeleri gerekiyor. Bunun en iyi yolu spor ve sanattır. Bir insanın kendini savunabilmesi için spor yapması gerekmiyor. Sağlığı için yapmalıdır. Burada yetişen gençler kavga etmeyi değil sporun felsefesini öğreniyor, uyuşturucudan kötü alışkanlıklardan bu sayede korunuyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine bu tür spor faaliyetleri ile uğraşmaları beni mutlu ediyor. Gençler bizim geleceğimiz. Bu yüzden elimden geldiğince maddi manevi sporcularımızın arkasındayım" dedi.

Diğer sponsorlardan metal firma sahibi olan İsmail Cirit ise; "Burada gençlerimiz ülkemizin bayrağını dalgalandırabilmek için gece gündüz çalışıyor. Daha önce şampiyonluk kazandılar. Bu gençlere gerekli destekler verilirse daha da iyilerini başarır bundan eminim. Bizler elimizden geldiğince maddi manevi destek sağlamaya çalışıyoruz. İlçe gençlerimiz burada kötü alışkanlıklardan muhafaza oluyor. Diğer esnaf arkadaşlar da bu tür faaliyetlere destek verirlerse el birliği ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruruz" ifadelerini kullandı.



alaşehir karate alaşehir adem demirci alaşehir olimpiyat alaşehir