Alaşehir'e Dondurucu Soğuklar Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır atasözünü Çarşamba gününden itibaren yaşayacağız. Alaşehir'de, Çarşamba günü sıfır dereceye düşecek olan sıcaklıklar ilerleyen günlerde ise -5 dereceleri görecek.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen son tahminlere göre; Alaşehir Çarşamba gününden itibaren havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri etkili olacak soğuk havanın önümüzdeki hafta Salı günü etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Sibirya kökenli Aybar soğuk hava dalgası yola çıktı. Rotasında Türkiye de olan soğuk hava dalgasının Mart ayında 35 yıldan bu yana görülmeyen bir soğuk yaratacağı belirtildi.
ülke genelinde geçtiğimiz aylarda yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanmış, vatandaşlar zor anlar yaşamıştı. Karların erimesinin ardından yeniden hâkim olan güneşli havanın, önümüzdeki günlerde yeniden şehirlerimizi terk edeceği öğrenildi. 

Alaşehir Eksi 6 Dereceyi Görecek

İlçemizde önümüzdeki Çarşamba gecesinden itibaren hissedilir seviyede sıcaklık düşümü yaşanması bekleniyor. Perşembe günü eksi 2 dereceyi görecek olan termometreler Cuma gecesi ise eksi 6 dereceyi görecek. Cumartesi gecesi eksi 5 derece olan sıcaklık Pazar gecesi eksi 4, Pazartesi gecesi ise -3 dereceyi görecek.

Alaşehir için güncel hava durumunu öğrenmek için TIKLAYINIZ...
 

alaşehir hava durumu alaşehir hava durumu 30 günlük alaşehirde 15 günlük hava durumu alaşehir 60 günlük hava durumu alaşehir hava durumu 40 günlük