Alaşehir'e Bir Ayda İkinci Şehit Ateşi Düştü

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'in bir ay içerisinde ikinci şehit haberi ile yüreği dağlandı. Van'da keşif için havalanan uçak görevden dönerken Artos dağına çarptı ve içerisinde bulunan 2'si pilot 5'i teknik personel toplamda 7 kişi şehit oldu. Şehit polislerden Onur Bayram Alaşehir'li...

Reklam
Reklam

 

Van'da keşif için havalanan uçak görevden dönerken Artos dağına çarptığı ve içerisinde bulunan 2'si pilot 5'i teknik personel toplamda 7 kişi şehit oldu. Özel harekat polisi Onur Bayram'ın (30) acı haberi Soğuksu Mahallesindeki baba ocağına ulaştı.

Acı haberi Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Muammer İbişoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Coşkun Akçay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan'dan alan baba Nail Bayram ve anne Semra Bayram, büyük üzüntü yaşadı. Bekar olduğu öğrenilen şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin ailesi ve yakınlarını, protokol üyeleri ile mahalle sakinleri teskin etti.

"BİR AY İÇERİSİNDE İKİNCİ ŞEHİT HABERİ"

09.07.2020 tarihinde Sakarya'nın Hendek ilçesinde, havai fişek fabrikasından imha edilmek üzere getirildiği taş ocağında patlayıcıların kamyondan indirilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın (32) Alaşehir baba ocağına ateş düşmüştü. Bu acı haberi henüz atlatamamışken bir acı haber de Van'dan geldi. Keşif uçağının düşmesi sonucu şehadet şerbetini içen 7 kahraman polisimizden Onur Bayram'ın acı haberi, ailesi başta olmak üzere tüm Alaşehir'i yasa boğdu. 



onur bayram şehit polis onur bayram şehit alaşehir şehit manisa şehit son dakika alaşehir şehit haberi