Alaşehir'e Bereket Yağdı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Son yılların en kurak kışını geçiren Alaşehir'de beklenen yağmur, yaklaşık bir hafta boyunca aralıklarla bereket oldu yağdı. Yağmur, Alaşehir'li vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, yağmurun yağmasına en çok üretim yapan çiftçiler sevindi.

Alaşehir'de aylardır beklenen yağmur geçtiğimiz bir kaç gün boyunca yağdı. Alaşehir ve Sarıgöl ilçeleri genelinde etkisini gösteren yoğun yağmur toprağı da suya doyurdu. Yaklaşık 5 saat boyunca aralıksız yağan yağmur tarım şehri olan Alaşehir için çiftçiler tarafından sevinçle karşılandı.

"KURAK BİR DÖNEM GEÇİRDİK"

Yağıştan dolayı memnuniyetini dile getiren Alaşehir'li vatandaşlar, "Mevsim itibariyle çok kurak bir dönem geçirdik. Son yağışla birlikte Alaşehir'imizin topraklarına bereket yağdı. Yağış nedeniyle nehirlerimizde su seviyesi yükselmeye başladı. Sağanak yağış, çiftçiyi beklediği yağışa kavuşturdu. Çiftçinin bu yağmurlar sayesinde gerçekten yüzü güldü. Küresel iklimden etkilenecek olan bölgelerin başında Manisa geliyor. Bu yüzden endişeliydik. İnşallah böyle devam eder" açıklamasında bulundu.
 

alaşehir yağmur alaşehir hava durumu alaşehir 15 günlük hava durumu alaşehir yağmur var mı