Alaşehir Duru bebek için seferber oldu. Bir gecede 300 bin lira toplandı

Alaşehir Manşet Haber- Komşu ilçemiz Salihli'de yaşayan SMA Tip -1 Hastası Duru Sağlık için başlatılan yardım kampanyası seferberliğine Alaşehir'de katıldı. Alaşehir'de düzenlenen konser ile Duru bebek için 300 bin TL toplanıldı. 

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun öncülük ettiği organizasyon kapsamında düzenlenen konser ve diğer etkinliklerde yaklaşık 300 bin lira toplandı. Hatice-Mehmet Ali Sağlık çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Duru Sağlık için Manisa Valiliği izinli yardım kampanyasında bir gecede rekor bir gelir elde edildi.

“Alaşehir Duru Bebek için el ele” sloganı altında düzenlenen kampanyaya ilçenin önde gelen işletmeleri de sponsorluklarla katkıda bulundu. Ünlü Sanatçı Altay’ın da sahne aldığı gecede konser bileti satışından ve bağış kutularından, düzenlenen kermeslerden yaklaşık 300 bin lira gelir sağlandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu “Bugün Alaşehir, Duru bebek için tek yürek oldu, el ele verdi.  Bu birliktelikten bir güç doğdu.  SMA hastalığında aileler zamanla yarıştığı gibi ekonomik açıdan da altında kalkamayacak bir yükle karşı karşıya kalıyorlar. Yeni nesil ilaçlarla bu çocuklarımız yeniden hayata dönebiliyor. Ancak tek engel para. Tüm sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekler ve belediyemiz katkı sundu. Akça Holding’in sahibi iş insanı Rıza Akça’da önemli bir katkıda bulundu. İnşallah Duru bebeğimiz toplanan bu paralarla yeniden sağlığına kavuşacaktır. Asıl olan şuydu. SMA hastalığı ile ilgili ilçemizde bir farkındalık ta oluştu. Katkı sunan herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.



salihli duru bebek alaşehir konser alaşehir altay konser alaşehir duru bebek