Alaşehir Dikkat! Donacağız

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son dakika tahminlerine göre hava sıcaklıkları bu geceden itibaren hızla düşecek. Alaşehir'de sıcaklıklar Cuma günü eksi 3 dereceye kadar düşecek.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de sıcaklıklarda ciddi düşüş yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

YARINA DİKKAT! SOĞUK YURDU SARACAK

Yarın etkisini artıracak olan soğuk ve yağışlı havayla beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek. İstanbul’da bugün 15 derece dolaylarında olan hava sıcaklığı yarın en yüksek 9 derece hissedilecek.

ALAŞEHİR'DE HAVA NASIL OLACAK? 

Meterorolojiden alınan son veriler doğrultusunda Alaşehir'de yarın öğleden sonra hafif yağış bekleniyor. Yağışların ardından Perşembe gününden itibaren sıcaklılıklarda ciddi bir düşüş yaşanacak. Cuma günü ise sıcaklıklar - 3 dereceye kadar düşecek. 

alaşehir hava durumu alaşehir sıcaklık alaşehir yağmur alaşehir kar yağışı alaşehir