Alaşehir Dikkat Donacağız! Uyarı Üstüne Uyarı!

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek. Vatandaşlar ise olumsuz hava koşullarına karşı önlem almaları gerekecek. İşte yurttan ve bölgeden hava tahmin raporu...

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri ile Isparta'nın doğu, Burdur'un güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

Ege Bölgesi geneli parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın (Cuma) Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin hafif olmak üzere yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 2°C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın (Cuma) hafif olmak üzere yerel sağanak yağışlı

DENİZLİ 7°C, 15°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

İZMİR 10°C, 18°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

MANİSA 9°C, 17°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

ALAŞEHİR 

Bölgemizde ise 19.04.2019 (Cuma) gününden itibaren sıcaklıklarda ciddi bir düşüş meydana gelecek. 20.04.2019 (Cumartesi) günü ise gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, sıcaklığın -1 dereceye kadar düşmesiyle beraber bölgemizde don olması bekleniyor.

Alaşehir için bir haftalık hava tahmin raporu aşağıdadır.

 

 

alaşehir hava durumu alaşehir don alaşehir soğuk hava alaşehir yağış var mı alaşehir yağmur varmı