Alaşehir Derbisinde Sevinen Killikspor Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Killikspor ile Yeşilyurtspor arasında oynanan Alaşehir derbisinde sevinen taraf Killikspor oldu.

Reklam
Reklam

 

 

Killikspor ile Yeşilyurtspor arasında oynanan Alaşehir derbisinde sevinen taraf Killikspor oldu.

1. Amatör Lig B Grubunda lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu amaç doğrultusunda kayıpsız şekilde mücadelesini sürdüren Killikspor, Alaşehir derbisi olarak adlandırılan müsabakada Yeşilyurtspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Karşılaşmada 90 dakika boyunca rakibine karşı kontrolü elinde bulunduran Killikspor,Engin Dağcı'nın ayağından 15,26,39,64 ve 81 dakikada bulduğu gollerle farklı bir galibiyete imza attı.Atmış olduğu gollerle ligde toplam 31 gole ulaşarak gol krallığında yanlız kalan,Engin Dağcı ise çizmiş olduğu başarı grafiğiyle Killikspor'u bu yıl taşıyan isimlerin başında geldi.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Killikspor kulüp Başkanı Muhammed Hezer ; "En yakın rakibizle aramızdaki puan farkını 10'na çıkarttık.Hedefimiz nağmağlup şampiyon olup,kupayı Killiğe getirmektir.Dedi.

Bu sonuçların ardından ev sahibi Killikspor en yakın rakibiyle aradaki puan farkını 10'na yükselterek nağmağlup liderliğini sürdürürken,Yeşilyurtspor ise 3 puan ile ligin dibine demir atarak,ligde kalma ümitlerini azalttı.

killikspor yeşilyurtspor alaşehir alaşehir maç