Alaşehir'den tayinleri çıkan Hakim ve Savcılar için veda yemeği

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - 2023 yılı Adli Yargı Ana Kararnamesi nedeniyle Alaşehir'den çeşitli illere tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi. 

Alaşehir Adliyesi’nde görev yapan ve son kararname ile Türkiye’nin farklı illere atanan savcı ve hakimler için Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca veda yemeği düzenlendi. Tayini çıkan savcı ve hakimlere başarı plaketinin de verildiği programa, Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alaşehir Adliyesi'nde görev yapan hâkim, savcı ve memurlar ile birlikte ilçede görev yapan avukatlar katıldı. Tayinleri çıkan hakim ve savcılar veda konuşmalarında helallik temennilerini iletti ve konuşmaları alkışlarla karşılık buldu.

HSK'nın adli ve idari yargı kararnamesi ile, Alaşehir Adliyesinde görev yapan Abdullah SERT Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Saliha Safa EKTİ Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Tuğba SERT Alaşehir Hâkimliğinden Bingöl Hakimliğine, Yusuf EKTİ Alaşehir Cumhuriyet Savcılığından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına, Ökkeş AKAN Alaşehir Cumhuriyet Savcılığından Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına ataması yapıldı. 

Alaşehir'e Ataması Yapılan Hakim ve Savcılar

Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'nde Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Tuncay Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.  Mustafa Kemal GÖKMEN Cizre Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'ndan Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına , Merve KESKİN GÖKMEN Cizre Hâkimliğinden Alaşehir Hakimliğine, Fatih AZBAY Keskin Cumhuriyet Savcılığından Alaşehir Cumhuriyet Savcılığına, Nazlı Hilal COŞKUN Havza Hâkimliğinden Alaşehir Hakimliğine, Mustafa Sait GÜNDOĞDU Pınarhisar Cumhuriyet Savcılığından Alaşehir Cumhuriyet Savcılığına, Recep ÖZDEMİR Çaycuma Cumhuriyet Savcılığından Alaşehir Cumhuriyet Savcılığına ve son olarak Emre ZEYBEK Devrek Hâkimi Alaşehir Cumhuriyet Savcılığına ataması yapıldı.





alaşehire ataması yapılan hakim ve savcılar alaşehir hakim alaşehir savcı alaşehir adliye