Alaşehir'den İki Kişi Çocuk İstismarından Tutuklandı

Alaşehir Manşet Özel Haber - 12 ve 15 yaşlarındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

 

Seyfullah Karaaslan ve Selçuk Karaaslan isimlerindeki iki şahıs, çocuk istismarı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, Alaşehir Kula yolu mevkii Kula Göleti yakınında meydana geldi. Bir araçtan silahla ateş edildiği ihbarı üzerine olay yerine Kula Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Jandarma ekipleri, kendilerini görünce araçtan inen Seyfullah Karaaslan ve Selçuk Karaaslan'ın tedirgin davranışlarından şüphelendi.

Ekipler, otomobile biraz daha yaklaşınca içinde 2 kız çocuğu olduğu fark etti. Bunun üzerine Seyfullah Karaaslan ve Selçuk Karaaslan gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. 

Şüphelilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen kız çocukları 15 yaşındaki Y. A. ve 12 yaşındaki V.Ç. iki şüphelinin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine 2 kız çocuğu sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, gözaltındaki şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Seyfullah Karaaslan ve Selçuk Karaaslan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Salihli Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, Seyfullah Karaaslan ve Selçuk Karaaslan'ın Alaşehirli oldukları ve ikisinin amca oğlu oldukları öğrenildi. 

alaşehir asayiş haberleri alaşehir asayiş haber alaşehir son dakika haberleri alaşehir son dakika olay alaşehir 45 haber alaşehir çocuk istismarı