Alaşehir Demokrat Parti'den Ankara Ziyareti

Demokrat Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi Ankara çıkarması yaptı

Reklam
Reklam

 

Demokrat Parti Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi Demokrat Parti Genel Başkanı Afyon Karahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ı Makamında Ziyaret Etti.

24 Haziran’da gerçekleşen Genel Seçimler’de İyi  Parti ile ittifak yaparak giren Demokrat Parti’de Afyonkarahisar milletvekili olan Gültekin Uysal Partisi’nin tek milletvekili olarak Tbmm’de Demokrat Parti’yi temsil etmeye devam ediyor.

Meclis’de bulunduğu süre zarfında gelen misafirlerini TBMM’deki makamında ağırlayan Uysal’ın bu hafta ki konukları Alaşehir Demokrat Parti İlçe Yönetimi Oldu.
Manisa İl ve İlçe Teşkilatlarının yapmış olduğu ziyarete Alaşehir Demokrat Parti Adına İlçe Başkanı Ümit Girgin, Başkan Yardımcısı Arif Günay , Yönetim Kurulu Üyeleri  Nedim Yamak , Hüseyin Zeybek , Erdinç Moloz ve Delege Hüseyin Moloz katıldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Demokrat Parti Alaşehir İlçe Başkanı Ümit Girgin ; “Manisa İl ve İlçe Teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ı yapmış olduğumuz ziyarete bizlerde Alaşehir Demokrat Parti İlçe Yönetimi olarak katıldık.Ziyaretimizi Genel Başkanımızın Milletvekili seçildiğinden dolayı hem hayırlı olsun demeye hem de önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için gerçekleştirdik.  Seçimlerle ilgili bazı bilgiler edindik.Ziyaret bizler açısından çok olumlu ve iyimser geçti.Sayın Genel Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Alaşehir Demokrat Parti İlçe Teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz”dedi.

Haberin detayı ile ilgili bilgi veren Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcısı Arif Günay ise,”Demokrat Parti Halkımızın Takdiriyle Hak Ettiği Yerlere Gelecektir”dedi.

 

Alaşehir Manşet / Veli KAYA

alaşehir alaşehir demokrat parti demokrat parti alaşehir