Alaşehir'de Zübeyde Hanım Parkı Açıldı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Killik Mahallesi’nde oyun parkı açıldı, gençler ve çocuklar için Çok Amaçlı  Etkinlik Salonu Açıldı. 

Alaşehir Belediyesi Killik Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Parkı ve Çok Anaçlı Etkinlik Salon açtı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet  Öküzcüoğlu ve ekibinin katıldığı açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılışta vatandaşlara lokma dağıtıldı. Belediye ikram aracından ikramlar dağıtıldı. Belediye bando takımı eşliğinde yapılan açılışlarda çocuklar parkta ve çok amaçlı etkinlik  salonda doyasıya eğlendiler.

Açılışlarda konuşan Alaşehir belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, bu parkı güzelleştirdik, çocuk oyun grupları kurduk.  Spor aletleri kurduk , yürüyüş yolları yaptık.  Yeşil anlarla Killi halkının çok amaçlı kullanabileceği bir park haline geldi. Yaklaşık 6 dönüm olan bu alanda, aydınlatma var, akşamları yürüyüş yapılabilecek.  Belediye meclis kararıyla adını “ Zübeyde Hanım Parkı “ koyduk.  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  bize emanet ettiği cumhuriyete, yakışır bir isim olduğunu düşünüyorum.  Buradan başta Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. 

ÇOK AMAÇLI ETKİNLİK SALONU HİZMETE GİRDİ

Atıl durumda olan bu salonu çok amaçlı etkinlik salonu olarak  gençlerimize ve çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz.  Burada yaklaşık 70 çocuğumuz açılacak olan kurslara yazılmış. Bir çok hizmet yapıyoruz. Bu sene 271 m2 kilit parke taş, çevreden başlayarak merkeze doğru geliyoruz. Yaptığımız yatırımların içersinde, en çok önemsediğimiz yatırım gençlerimize yapılan yatırımdır. Bir çoğumuz birkaç dünya kupasından sonra dünyada olmayacağız, ama bu gençlerimiz ülkemize hizmet edecekler. Onların sanatla, kültürle, bilimle, eğitimle donanımlı olması gerekir. Çünkü fizik kuralları boşluk tanımaz , çocuklarımızı bu etkinliklerle doldurmazsak, bazen  art  niyetli kişiler , o alandaki boşluğu dolduruyorlar. İşte bizde o çocuklarımızın o boşluğunu  bu tür etkinliklerle dolduracağız.  Burada sadece spor olmayacak, dans, halk oyunları, satranç gibi kurslar olacak.  Buradaki fitnis aletleri spor aletleri , ağırlıklarımız var. Bunların hepsini çocuklarımızın gençlerimizin hizmetine sunuyoruz, dedi.

Park açılışına katılan çocuklar oyuncaklarda oynadılar, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve ekibine teşekkür ederken, anneleri de parkta onları beklerken spor yaptılar, banklarda oturarak, dinlendiler. Aileler başkan Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür ettiler. 


alaşehir killik alaşehir belediyesi alaşehir belediye başkanı ahmet öküzcüoğlu