Alaşehir'de Üzüm Yüklü Traktör İle Beton Mikseri Çarpıştı: 1 Ölü!

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de üzüm yüklü traktör ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında traktör sürücüsü hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de traktör ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saat 20:45 sularında Baklacı Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen şahsın kullandığı traktör ile Alaşehir yönüne gelen A.K. yönetimindeki beton mikseri kafa kafaya çarpıştı.

Çaldığı Traktör ile Kaza Yaptı, Hayatını Kaybetti 

Edinilen bilgiye göre, TARİŞ'e üzüm teslim etmek için gelen Baki Kurt isimli vatandaş, 45 TA 1982 plakalı kuru üzüm yüklü traktörünü buraya park etti. Kısa süreliğine traktörün yanından ayrılan Kurt, geri döndüğünde traktörün yerinde olmadığını fark etti. Durumu polis ekiplerine bildiren Kurt, kısa bir süre sonra çalınan traktörünün kazaya karıştığını öğrendi. 

Traktörü çalarak kaza yaptıktan sonra hayatını kaybeden kimliği belirsiz kişinin ise kimlik tespiti için çalışma başlatıldı.





alaşehir son dakika haberleri alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir 45 haber mynet alaşehir haberleri alaşehir facebook alaşehir 45 haber son dakika alaşehir trafik kazası Üzüm hırsız