Alaşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Alaşehir Manşet Haber- Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği aldığı bir ihbarı değerlendirerek, yapılan çalışmada M. Ö(47) isimli şahsın otobüs ile İzmir İlinden Alaşehir’e uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi alınması üzerine bahse konu şahıs Alaşehir otogarında yakalandı. Şahsın üzerinden alüminyum folyoya sarılı 1.40 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi, şahıs gözaltına alındı. 

Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bu gün Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara yönelik çalışmalar yaptı.

Çalışmalar kapsamında N.E(31) isimli şahsın Yenice Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramada, 37,07 gram kenevir tohumu, 2.68 gram esrar maddesi, 2.85 gr metamfetamin maddesi 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Şahır gözlem altına alındı.  

 Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara yönelik yapılan ortak çalışmalarda özel bir otomobil ile uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı şeklinde ihbar alan ekipler, birlikte yaptıkları çalışma ile bahse konu araç Denizli - Salihli karayolu , Alaşehir Borsa Kavşağında araç durdurlup arama yapıldı. Yapılan aramalarda , araçta bulunan K. Ç(25) ve C. S(34) isimli şahıslar ve araçta yapılan aramada, 19.09 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şahıslar gözlem altına alındı. Soruşturmalar devam ediyor.



alaşehir uyusturucu alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir asayiş alaşehir haber sitesi