Alaşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 31 kök kenevir ve 36 kök kurutulmuş kenevir yakalandı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir ‘e bağlı Kozluca Mahallesi’nde  jandarma tarafından yapılan çalışmada 31 kök kenevir ve 36 kök  kurutulmuş kenevir yakalandı. Bir kişi göz altına alındı.  

Alaşehir’ e bağlı  Kozluca  Mahallesi Memeli Mevkiinde  06.07.2021 günü saat: 19.30 sıralarında Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT Timi unsurlarınca müşterek yapılan istihbari çalışmalar sonucu; H.K (63), S.K (39) ve R.K. (bayan 64) isimli şahısların arazilerinin üst kısmında ormanlık alan içerisine iki ayrı noktaya kenevir ekimi yaptıkları bilgisi alınması üzerine çalışma yapıldı.

Olay yerinde drone ile yapılan incelemede 2 ayrı noktada boyları 250 cm ile 300 cm arasında değişen, bakımları yapılmış 313 kök kenevir bitkisi ve  36 kök kurutulmuş kenevir bitkisi ele geçirildi. 

Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramada; H.K isimli şahsa ait evde bir adet elektronik terazi ele geçirildi  ve muhafaza altına alındı. 

Şüphelilerden S.K isimli şahıs  gözaltına alındı.


alaşehir uyuşturucu alaşehir uyuşturucu haberleri alaşehir son dakika haberleri alaşehir haber sitesi