Alaşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Bölgemizde emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadeleleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Son yapılan uyuşturucu Alaşehir ve komşu ilçemiz Salihli'de yapılan operasyonlarda toplamda 12,37 gr Metamfetamin ve 0,68 gram Esrar ele geçirildi. 

Manisa Emniyet Müdürlüğü Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği   görevlileri tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan projeli dosya kapsamında yapılan ara yakalamada;
0,98 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı. 

Konuyla ilgili dosyanın sonlandırılması amacıyla hedef şahsın ikametinde yapılan aramada;
0,40 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilerek H.K. (25), isimli şahıs  uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI!

Öte yandan, komşu ilçemiz Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği   görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan analiz çalışmaları kapsamında Salihli'de durdurulan bir araçta yapılan aramada 2 parça halinde 11,97 gram Metamfetamin maddesi ve 0,68 gram Esrar maddesi
ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 şahıs M.I.(46),F.Ç. (39),  haklarında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak adli işlemlere başlanıldı.

Her iki olay için de emniyet güçleri tarafından soruşturmalar devam ediyor.

alaşehir uyuşturucu alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir operasyon