Alaşehir'de Uyuşturucu Madde Üretimi Yapanlar Yakalandı

Alaşehir Manşet Haber- Alaşehir’de yasa dışı Uyuşturucu Madde İmal Ve Ticareti yapan 3 kişi göz altına alındı.

Manisa ili, Alaşehir ilçesi Uluderbent Mahallesinde 25.06.2022 günü saat:08.00 sıralarında Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü h ve Alaşehir 7.i JASAT ile müşterek yapılan çalışmada Yasa Dışı Kenevir Ekimi yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler neticesinde Adli Makamlardan alınan izin gereği teknik araçlarla İzleme Kararına istinaden Uluderbent Mahallesinde teknik takip başlattı. 

Konu ile ilgili olarak şüpheli şahıslara ait görüntülere rastlanılması üzerine 1'inci noktada poşet içerisinde damlama sulama malzemeleri ile A.K (42) isimli şahsın T.C. kimlik numarasına düzenlenmiş fatura ve 672 kök kenevir bitkisi bulundu.

2. noktaya gidildiğinde 212 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş, fotokapan kayıtlarında yapılan inceleme ve araştırma neticesinde olay şüphelilerin M.S (43) ve Y.Ş (33) isimli şahıslar olduğu tespit edildi. 2'nci noktada bulunan sulama hortumu takip edilerek H.Y ( 66) isimli şahsın mısır tarlasına gidilmiş yapılan kontrolde mısırların içerisine saklanmak suretiyle ekilmiş vaziyette 814 adet daha kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Yasa dışı kenevir bitkisi ekimi olayında 3 farklı noktadan toplamda 1698 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak A.K, H.Y ve M.Ş isimli şahıslar gözaltına alındı.


alaşehir uyusturucu operasyonu alaşehir uyuşturucu madde alaşehir operasyon alaşehir son dakika haberleri