Alaşehir'de Uluderbent ve Kavaklıdere Orman İşletme Şefleri Göreve Başladı

Salihli Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Uluderbent ve Kavaklıdere Orman İşletme Şeflikleri'ne atanan Muhammet YILDIZ ve Tuğba GENÇER KARAGÖL göreve başladı.

Reklam
Reklam

Salihli Orman İşletme Müdürü Mehmet DURAK ’ın hayırlı olsun ziyaretleri ile göreve başlayan işletme şeflerimizi ilk mesai gününde Alaşehir Orman İşletme Şefi Yasin DEMİRER ve Yeşilyurt Orman İşletme Şefi Mustafa AYHAN ’da ziyaret ederek yeni görevinde Muhammet YILDIZ ve Tuğba GENÇER KARAGÖL 'e başarılar diledi.

ULUDERBENT Orman İşletme Şefi Muhammet YILDIZ ‘ın Özgeçmişi:

1993 Yılında Diyarbakır İlinin Hani İlçesinde doğan Orman İşletme Şefi Muhammet YILDIZ; 2013-2017 Yılları arasında   Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Mühendisliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2017-2019 yılları arasında da Bursa Uludağ Üniversitesi Büyükorhan Meslek Yüksekokulu Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümünden mezun oldu.  Meslek hayatına 2020 Yılında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Muhafaza Memuru olarak başlayan YILDIZ; 12.12.2023 tarihinden itibaren İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Salihli Orman İşletme Müdürlüğü, Uluderbent  Orman İşletme Şefliğinde İşletme Şefi olarak göreve başlamıştır. 
.
KAVAKLIDERE Orman İşletme Şefi Tuğba GENÇER KARAGÖL ‘ün Özgeçmişi:
.
1992 Yılında Isparta İli Sütçüler İlçesinde doğan Orman İşletme Şefi Tuğba GENÇER KARAGÖL; Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Mühendisliği Fakültesi ’nden 2014 yılında mezun oldu. 2019-2022  Yılları Arasında Amasya Orman Bölge Müdürlüğü, Samsun Orman İşletme Müdürlüğü 'nde ,2022 Yılının ikinci yarısında ise Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Dinar Orman İşletme Müdürlüklerinde Danışman Mühendis olarak görev yapmıştır. 12.12.2023 tarihinden itibaren  Kavaklıdere Orman İşletme Şefliğinde göreve başlamıştır.

alaşehir orman işletme şefliği salihli orman işletme şefliği uluderbent orman işletme kavaklıdere orman işletme