Alaşehir'de ücretsiz fotoğrafçılık kursuna yoğun ilgi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Belediyesi’nin fotoğrafçılık kursuna yoğun ilgi gösteriliyor. Ücretsiz olarak verilen ve  ‘fotoğraf’ sanatını öğrenmek isteyenler için açılan Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı kursu farklı iş alanlarından onlarca fotoğraf tutkununu bir araya getirdi.

Esnaf, memur, psikolog, öğretmen, güzellik uzmanı, gazeteci, işçi ve öğrenci. Farklı meslek dallarından bu kadar çok insanı bir araya getiren şey fotoğraf tutkusu. Alaşehir Belediyesi'nin fotoğraf tutkunları için açmış olduğu kurs yoğun ilgi görüyor. Fotoğraf sanatı ve fotoğraf makineleri ile ilgili temel bilgileri öğrenen kursiyerler, sınıf içi fotoğraf uygulama eğitimlerinin ardından,   sistem ve ekipman eğitimleri ile fotoğraf çekimi hakkında detaylı bilgiler edindiler. Teorik eğitimlerin ardından ilçenin farklı noktalarında uygulamalı fotoğraf çekimi eğitimlerine başlayan kursiyerler profesyonel bir şekilde fotoğraf çekmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Haftanın iki günü fotoğraf Sanatçısı Ozan Günay eğitiminde verilen kurs yaklaşık 3 ay boyunca sürecek. Kurs boyunca  fotoğrafçılık konusunda hem teorik hem de uygulamalı olarak çok önemli bilgiler öğretilecek ve kurs sonunda katılımcılara belge verilecek.


alaşehir fotoğrafçılık alaşehir fotoğraf alaşehir kurs alaşehir belediye kurs alaşehir kurs başvuru