Alaşehir'de Trilyonluk Dolandırıcılıkta Yeni Gelişme

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Özel Haber - Alaşehir'de trilyonluk vurgun olayında yeni gelişme. Kâr dağıtacağız vaadi ile onlarca vatandaştan toplanan 60 milyon TL (Eski para ile 60 trilyon) ile kayıplara karıştığı iddia edilen İbrahim Ayan ile iletişim kurmayı başardık.

Alaşehir'de kâr payı adı altında kurulan saadet zinciri sistemi çöktü. Alaşehir, Sarıgöl, Salihli ve Turgutlu ilçelerinden bu sisteme dahil olan onlarca vatandaşın parası buhar olurken, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. ​​​​

Alaşehir‘de özel bir zincir market firmasının Alaşehir, Salihli, Turgutlu bölgeleri sorumlu müdürü olarak görev yapan İbrahim Ayan (40) saadet zinciri adı altında bazı çalışanlar ve vatandaşlardan topladığı paralarla kayıplara karıştığı iddia edilmişti. İbrahim Ayan Alaşehir Manşet ekibi ile iletişime geçti. Ayan yaptığı açıklamada; "Alaşehir Manşet adlı gazetede hakkımda çıkan haberi üzülerek okudum. Bu süreçle ilgili asıl mağdurlardan biri olduğumu altını çizerek belirtmek isterim, yarın şikayetçi olacağımı,bütün tanıdığım ve tanımadığım mağdurlar adına ifade vereceğimi bilmenizi isterim. Şunu özellikle belirtmek isterim ki hakkımda çıkan kaçma ve dolandırma haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Ailemin ve kendi güvenliğim açısından orada olmamam gerektiği için aranızda değilim. Yarın şikayetçi olmak için ifade mi veriyor olacağım. Bu süreçte yanımda olan bütün dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 



alaşehir dolandırıcılık alaşehir son dakika haberleri alaşehir haberleri alaşehir 45 haber alaşehir olay