Alaşehir'de trafik kazası: 1 Yaralı

Alaşehir'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, Beşeylül Mahallesi Bahçelerbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Bahçelerbaşı Caddesi mevkiinden Kale Sokaka giriş yapmak isteyen 52 DY 338 plakalı otomobil ile Kale sokakta seyir halinde olan 45 AKY 432 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü H.D. (26) metrelerce sürüklenirken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, acil sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. 

MAHALLE SAKİNLERİ YOL İÇİN TEDBİR ALINMASINI İSTİYOR 

Kazanın gürültüsünü duyarak olay yerine koşan mahalle sakinlerinden Mustafa Çamcı; "Evimizde oturuyorduk. Büyük bir gürültü koptu. Ne olduğunu anlamak için kapının önüne çıktığımızda kaza olduğunu gördük ve hemen yardıma koştuk. Bu yolda sürekli kaza yaşanıyor. Burası okulun çıkış noktası. Cadde üzerinde araçların hızını kesecek bir kasis bile yeterli olur. Yetkililerin bir an önce tedbir alması gerek" ifadelerini kullandı. Öte yandan yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Alaşehir motosiklet kazası Alaşehir kaza haberleri Alaşehir haberleri