Alaşehir'de Tır ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Tırın çarptığı motosiklet hurdaya döndü.

Reklam
Reklam

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tırın çarptığı motosiklet hurdaya dönerken meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı.  

Olay, dün akşam saatlerinde Akkeçili Mahallesi mevkiinde meyda geldi. Alaşehir istikametinden Piyadeler istikametine gitmekte olan tır ile yine aynı istikamette seyir halinde olan motosiklet çarpıştı. 

Edinilen bilgiye göre, tekeri patlayan tır, Akkeçili mevkiinde yolun kenarına çekmek isterken yine aynı istikamette seyir halinde olan motosikleti faketmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Orhan G. ve Sami G. savrularak metrelerce sürüklendi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Durumu ağır olan yaralılar bölgedeki diğer hastanelere sevk edilirken tır sürücüsü ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

sami geriş kaza orhan gergin kaza alaşehir kaza alaşehir trafik kazası alaşehir motosiklet kazası