Alaşehir'de Tepki Çeken Paylaşım

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, şehitlerimiz için yapılan paylaşım büyük tepki topladı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de sosyal medya üzerinden şehitlerimiz için yapılan yorum ilçede yaşayan vatandaşlardan büyük tepki topladı. Yüzlerce vatandaş, yapılan yorumun ekran görüntüsünü aldı ve kendi sayfasında paylaşarak tepkisini dile getirdi. 

Sosyal Medya uygulaması Facebook üzerinden bir takipçisinin Şehitlerin Aileleri ile ilgili yaptığı paylaşımın altına tepki toplayan ifadeler ekleyen, Ali Metin Ö. isimli vatandaş yapmış olduğu yorum’da “Asker veya Polis olun diye, Kimse kafamıza silah dayamıyor. Şehadeti göze almayan Godoş, Anasının dizinin dibinden ayrılmasın. Bırakın ucuz ajitasyonları” ifadelerini yazdı .

Yapılan bu yoruma cevap olarak farklı bir yorum ekleyen E.B. isimli vatandaş ise; “Kimisi çaresizlikten gidiyor hocam” yorumunda bulununca Ali Metin Ö. İsimli şahıs yine cevap olarak, “Çaresizlik diye bir mazeret olamaz. Asgariye veya Polislikten değil, Maaşın cazibesine kapılıp, Asker veya Polis olmayacaksın. Din,Vatan,Millet sevdan yoksa, bu mesleği seçmeyeceksin. Para için seçtiysende zırlamayacaksın.Devletin Şehit ve Gazilere gösterdiği ayrıcalığı başka devletler göstermiyor” yorumunda bulundu.

İlçede bir anda büyük tepki toplayan paylaşım sonrası Ali Metin Ö. sosyal medya hesabından özür mesajı yayınlayarak sözlerinin çarpıtıldığını belirtti. 

Öte yandan Ali Metin Ö.'nün Delemenler (Güzle) Mahallesi'nde uzun yıllardır imam olarak görev yaptığı ve bu paylaşımından dolayı ifadeye çağrıldığı öğrenildi. 

İşte, yüzlerce kişinin paylaştığı tepki çeken o ekran fotoğrafı;



alaşehir alaşehir haberleri alaşehir 45 haber alaşehir son dakika haberleri