Alaşehir'de Tanzim Satışa Yoğun İlgi

Alaşehir Haberleri - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Alaşehir Belediyesi ve Kadın Kooperatifi işbirliği ile kurulan tanzim satış noktasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe halkı, yapılan tanzim satışların devamını istiyor.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Belediyesi ve Kadın Kooperatifi işbirliği ile kurulan tanzim satış noktasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, yapılan tanzim satışların devam etmesini istiyor. 

Alaşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan tanzim satış noktasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, düşük fiyatları memnuniyetle karşıladı. Ucuz meyve ve sebze  almak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluştururken, Koronavirüs nedeniyle de sosyal mesafeye dikkat edildi. 

Fiyatların, dışarıya göre çok daha uygun olduğunu belirten vatandaşlar “Allah, vatandaşını düşünen herkesten razı olsun. Çok zor günlerden geçiyoruz. Koronavirüs nedeniyle bir çok esnaf arkadaşımızın dükkanı kapalı. Gelir yok, sabit gider çok. Böyle sıkışık bir zamanda güzel bir uygulama oldu. İnşallah belirli aralıklarla devamı gelir. En azından şu sıkışık dönem atlatılana kadar devam etse çok iyi olur" ifadelerini kullandılar.

50 Ton Meyve ve Sebze Satışı Yapıldı 

Alaşehir'de ilk kez yapılan Tanzim Satış noktasında 50 ton sebze ve meyve satışı yapıldı. Belediye personeli tarafından tanzim satış noktasına gelen vatandaşların ateşi ölçülüp, maske dağıtıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen satışlarda sebze ve meyve fiyatlarının piyasadan çok daha uygun olması vatandaşların da yüzünü güldürdü.







alaşehir belediyesi alaşehir haberleri alaşehir tanzim satış alaşehir haber sitesi