Alaşehir'de Şüphelenilip Durdurulan Şahıs Üzerinden Uyuşturucu Madde Çıktı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa İli, Alaşehir ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde bu gün  saat:03.30 sıralarında Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ve  7. Jasat ile müştereken icra edilen devriye faaliyetinde M.A(32) isimli şahsın şüphe üzerine yapılan kaba üst aramasında yaklaşık 1.5 gram . Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

M. A göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Benzer Haber: Alaşehir’de Dere Yatağına Kenevir Ekmişler

Alaşehir'de jandarma ekipleri Uyuşturucuya geçit vermiyor. Son olarak dere yatağında kenevir yetiştirdiği tespit edilen zanlı kıskıvrak yakalandı.

Manisa ili, Alaşehir İlçesi Çeşneli Mahallesi'nde bu gün saat:08.00 sıralarında, Alaşehir Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Alaşehir HUZUR Timince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, O.S.(31) isimli şahsın kendisine ait olan kiraz bahçesinin alt tarafında ormanlık alan içine yasadışı olarak kenevir bitkisi ektiği bilgisi alındı. Ormanlık alan içerisinde dere yatağında ekili vaziyette boyları 155 cm ile 325 cm arasında değişen 1812 kök kenevir bitkisi ile 103 kök ( kubar) kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi ele geçirildi.

Zanlı gözaltına alındı, soruşturması devam ediyor.


alaşehir uyuşturucu alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir son dakika haberleri alaşehir asayiş