Alaşehir'de su taşkınlarına karşı önlem! İlave yağmur suyu hattı yapıldı

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelen su taşkınlarına karşı önlem almak adına Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ilave yağmur suyu hattı çalışması yapıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yağmur suyu döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde ilave yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı.

“TAŞKIN YAŞANIYORDU, SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU"

Yeşilyurt Mahalle muhtarı Hüseyin Bilgi, “Mahallemizin bir bölgesinde yağışlı havalarda kısmi su taşkını sorunu yaşanıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğüne bildirdik. Ekipler hızlı bir şekilde çalışma yaptı. İnşallah sorun çözüme kavuşacak. Ben Manisa Büyükşehir Belediyesinden ve MASKİ Genel Müdürlüğünden çok memnunum. Sonuçta herhangi bir sıkıntı yaşadığımız zaman gayet güzel ilgileniyorlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Alo dediğimizde yanımızdalar. Zaten Cengiz Başkan bizim için çok değerli. Bizler için yapılanlar ortada. Allah bin kere razı olsun. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 “Amacımız ihtiyaçlara hızlı bir şekilde cevap verebilmek”

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “İl genelinde yaşanan sıkıntılara çözüm getirebilmek adına olsa ekiplerimiz müdahalelerini gerçekleştiriyor. Alaşehir ilçemiz Yeşilyurt mahallemizde de ihtiyaç olunan noktada yaptığımız yağmur suyu çalışması ile yaşanan kısmi sorunu çözüme kavuşturacağız” dedi.

alaşehir maski maski alaşehir yeşilyurt