Alaşehir'de Sobadan 4 Kişi Zehirlendi

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından 4 kişi zehirlendi. Alaşehir'de ilk tedavileri yapılan aynı aileden 4 kişi Manisa'ya sevk edildiler.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de  4 kişi sobadan zehirlendi. Soba dumanından zehirlenen 4 kişi Alaşehir Devlet Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Manisa Spilos Oksijen Merkezi’ne sevk edildiler.

Olay Beşeylül Mahallesi Reddi İlhak Caddesi No:67 ‘de bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katında meydana geldi.   Hamza A(28) ve eşi Emine A(25)evlerinde misafir olan kayın valide Yıldız B(50) ve baldız  Fatma B(20)  ile birlikte akşam geç saatlere kadar oturdular. Geç saatlerde yattılar. Sabah saat 07.30 sıralarında uyanan Fatma Bozca mide bulantısı ve kusma şikayetlerini hissetti. Zehirlenme olabileceğini tahmin ederek, annesine ve ablasına seslendi. Onların da durumlarında rahatsızlık vardı. Diğerlerine göre daha iyi durumda olan Hamza Akın hemen 112 acil servisini aradı. 112 Ekipleri olay yerine gelerek, sobadan zehirlendikleri belirlenen hastaları Alaşehir Devlet Hastanesine götürdüler. Alaşehir’de ilk tedavileri yapılan hastalar, Manisa Spilos Oksijen Merkezine sevk edildiler.  

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


alaşehir soba zehirlenmesi alaşehir soba alaşehir zehirlenme alaşehir haber sitesi