Alaşehir'de Sıcaklıklar Düşecek, Yağış Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Yarından itibaren yurdu etkisi altına alacak olan sağanak yağış birçok bölgede hava sıcaklıklarının ciddi şekilde düşmesine neden olacak. Alaşehir ise Cuma günü yağışlı havanın etkisi altında girecek.

Reklam
Reklam

 

Tüm yurtta olduğu gibi Alaşehir'de de hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Alaşehir'de özellikle gece saatlerinde hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacak. Cuma günü ise, hafta içi gün içerisinde yaşanan bahar havası yerine yağmura bırakacak. 

Türkiye’de yarından itibaren etkisini gösterecek olan yağışlı havayla birlikte sıcaklıklarda da düşüş gözlenecek. Yarın yurdun kuzey kesimlerinde başlayacak olan yağışlar cuma günü tüm yurda yayılacak. Hafta sonu yağışların etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Alaşehir'de hafta boyu özellikle gece saatlerinde en düşük 5 ve 6 derece civarında seyreden sıcaklıklar, cuma günü beklenen yağışın ardından 3 derecelere kadar düşecek.

İşte Alaşehir için tahmin edilen bir haftalık hava tahmin raporu aşağıdadır ;

yarın alaşehir hava durumu alaşehir hava durumu 90 günlük alaşehir hava durumu 40 günlük dağhacıyusuf hava durumu alaşehir kemaliye hava durumu manisa alaşehir sobran köyü hava durumu