Alaşehir'de sıcaklık artıyor, şiddetli yağış geliyor!

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren Manisa genelinde etkili olması beklenen çok kuvvetli ve şiddetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren Manisa genelinde etkili olması beklenen çok kuvvetli ve şiddetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Açıklamada “Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistem nedeniyle bu gece saatleri ile yarın (Perşembe) Balıkesir'in batısı, Çanakkale’nin güneyi, İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2), Edirne, Kırklareli, Tekirdağ’ın batısı, Çanakkale il merkezi, Muğla ve Manisa çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Öte yandan yağışla birlikte özellikle gece hava sıcaklıklarında yükseliş bekleniyor. Alaşehir’de gece sıfırın altında 5 dereceye kadar düşen sıcaklıklar 6 dereceye kadar yükselecek. Gündüz sıcaklıkları ise 10 derecenin üzerinde olacak.

alaşehir yağış alaşehir hava durumu alaşehir yağmur