Alaşehir'de Seçim Sonuçları Manşet'te

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de her seçimde olduğu gibi bu seçimde de seçimin nabzı Alaşehir Manşet'te atacak. Alaşehir 31 Mart yerel seçimleri seçim sonuçları burada olacak.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi 08:00’dan itibaren başladı. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek kişiler 17:00’a kadar oy kullanabilecekler. YSK'nın secim yasaklarını kaldırmasının ardından seçim sonucu ve partilerin oy oranlarını öğrenebileceksiniz. Konu ile ilgili son dakika haberleri de yine Alaşehir Manşet'te olacak.

Alaşehir'de sabah erken saatlerden itibaren binlerce kişi oy kullanmak için yollara koyuldu. Uzun bir süredir merakla beklenen günün gelmesi ile birlikte heyecan da arttı. 

Yüksek Seçim Kurulu'ndan alınan bilgilere göre, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi 17.00'a kadar devam edecek.

Sonrasında sandıklar kapanacak ve seçim sonuçları için geri sayım başlayacak. Yüksek Seçim Kurulu YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının hemen ardından 31 Mart 2019 seçim sonuçlarını Alaşehir başta olmak üzere Manisa ve ilçelerini anbean takip edebilirsiniz.

Seçim ile ilgili son dakika haberlerini de sizlere aktarıyor olacağız.

ÖNEMLİ NOT: KÖY, KÖY MAHALLE, MAHALLE SEÇİM SONUÇLARINI ALAŞEHİR MANŞET FACEBOOK SAYFAMIZDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. 

alaşehir alaşehir seçim sonuçları 2019 yerel seçimleri sonuçları alaşehir 2019 alaşehir 2019 yerel seçim sonuçları