Alaşehir'de reklam panosu içerisinde çıkan incir ağacı şaşkına çevirdi

Alaşehir'de zemini beton olan dolmuş durağının reklam panosunun içerisinde çıkan ve meyve veren incir ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

Doğanın mucizeleri her geçen gün insanoğlunu kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Bu seferde Alaşehir'de bir doğa mucizesi gerçekleşti. İlçe girişindeki bir dolmuş durağındaki reklam panosu içerisinde nerdeyse 10 cm kadar bir boşlukta İncir ağacı önce çiçeklendi büyüdü ve sonunda meyve verdi.İki cam arasında gelişimini sürdüren ağacın ne kadar büyüyeceği de merak konusu olurken, ağaca dışarıdan bakıldığında dekoratif bir süs gibi duruyor. Ağaç şuan bir buçuk metre yüksekliğe ulaşmış durumda. Büyümesini devam ettirmesi halinde durağın reklam panosunun cam levhalarında açılmalar meydana gelebilir. 

"DAHA NE KADAR BÜYÜR BİLMİYORUZ"

Durağın reklam panosu içerisinde dekoratif bir süs gibi durduğu için çok dikkat çekmediğini ifade eden duraktaki vatandaşlardan Hasan Öztürk; "Bu durağı sürekli kullanıyorum daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Boyu yaklaşık 1,5 metreyi bulan incir ağacı betonun içinde nasıl büyüdü, bu iki camın arasında nasıl yetişti çok ilginç" dedi.Reklam panosu içerisinde yetişen ağacın meyvelerinin nasıl toplanacağı düşünülürken, ilçe sakinleri de incir ağacının reklam panosu içinde daha ne kadar büyüyeceğini merak ediyor.

Alaşehir’de haberleri Alaşehir yemiş ağacı Alaşehir