Alaşehir'de Otomobil İçinde Ölü Bulundu

Alaşehir son dakika ölüm haberi ile güne başladı. Otomobil içerisinde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de park halindeki bir otomobilde hareketsiz bir kişi bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemede herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. Ceset, ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Olay, Uluderbent Mahallesi'nde meydana geldi. Uluderbent Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Mevlüt Şevik kendisine ait özel otomobilinin içinde ölü bulundu. 

Sabah saat 07.00 sıralarında yoldan geçenler Mevlüt Şevik’in otomobilin içinde uyuduğunu görünce uyandırmak istediler. Uyanmayınca jandarmaya haber verdiler. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Mevlüt Şevik'in öldüğü tesbit edildi.  

Üzerinde Herhangi bir darp izine rastlanmayan Mevlüt Şevik kesin ölüm nedeninin araştırılması için İzmir Adli Tıp morguna kaldırıldı. 

Alaşehir son dakika ölüm haberleri Alaşehir 45 haber Alaşehir haberleri mevlüt Şevik ölüm