Alaşehir'de Otobüs Seferleri ve Saatleri

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın da içerisinde yer aldığı 15 il de şehirlerarası seyahat yasağı 1 Haziran Pazartesi günü son buluyor. Peki Manisa ilçeler arası seyahatte otobüs seferleri hangi saatlerde işte liste...

Reklam
Reklam

 

Şehirler arası seyahat yasağının kaldırılmasıyla birlikte İlçelerimizden komşu illere yapılan taşımalar ile Manisa İlçeler arasında yapılan toplu taşıma otobüslerindeki çalışma saatleri yeniden düzenlenerek güncellendi.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından otobüs firmaları, terminallerdeki işletmeciler ve seyahat edecek vatandaşların bilmeleri gereken hususlar da sıralandı.

BU KURALLARA DİKKAT!

•        Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı yapacak olan otobüsler tescil belgelerindeki koltuk kapasitesinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyabileceklerdir.

•        Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı yapacak olan otobüslerin düzenli olarak dezenfekte edilmesi gerekmektedir. Konuyla iliği dezenfekte uygulamaları ve formları denetlenecektir.

•        Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı yapacak olan otobüslerde seyahat edecek vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uygun olarak otobüs yolcu koltuklarına oturacaktır.  Otobüslerde araç sürücü, araç muavini ve seyahat eden tüm yolcuların maske takmaları zorunlu olacaktır.

•        Şehirlerarası Otobüs Terminallerimizde faaliyet gösteren Lokanta, Restoran, Kıraathane, Kuaför, Berber, Büfe, Tuvaletler… vb işletmelerde Koronavirüs (Covid-19) hastalığı virüsünün yayılımı ve bulaşımını engellemek için gerekli hijyen kurallarına uyulup, işletmenin faaliyetine göre tek kullanımlık malzemeler kullanılması zorunludur. Ayrıca bu işletmelerde sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğu kurallarına uyulacaktır.

SEFER SAATLERİ








alaşehir salihli otobüs saatleri manisa İzmir otobüs saatleri alaşehir otobüs saatleri alaşehir denizli otobüs saatleri alaşehir İstanbul otobüs saatleri sarıgöl alaşehir otobüs saatleri alaşehir sarıkız turizm