Alaşehir'de Muhtarlar Günü Kutlandı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

Alaşehir'de Muhtarlar Günü Kutlandı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, "19 Ekim Muhtarlar Günü" münasebetiyle Alaşehir Muhtarlarını makamında kabul ederek tüm muhtarların gününü kutladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uçgun, "Sizler gerçekten çok önemli işler yapıyorsunuz. Bizler bunun farkındayız. Sorumluluk duygunuzu ben meslek hayatımda hep gördüm.Muhtarlarımızla birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldığımı belirtmek istiyorum. Bizim kültürümüzde insanımızın devletten herhangi bir isteği, talebi, ihtiyacı olduğu zaman ilk aklına gelen kişi muhtarlardır. Vatandaş, ilk devlet kademesi olarak muhtarını görür onun ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olacağını düşünür. Vatandaşımız fakiri fukarasından, komşusuyla olan derdinden, yolundan, suyundan veya fiziki problemlerinin tamamını muhtara iletir. Bu sorumluluk, seçtiği kişiye vatandaşın yüklediği sorumluluktur" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şevket Çömçömoğlu, Kaymakam Uçgun’a çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca kendilerini kabul ettikleri için Kaymakam Uçgun’a teşekkür etti. 

Muhtarlar günü vesilesiyle düzenlenen program Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına Çelenk Sunumu ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile sona erdi.


alaşehir alaşehir muhtar alaşehir muhtarlar günü 19 ekim muhtarlar günü abdullah uçgun alaşehir kaymakamı