Alaşehir'de Meydan ve Sokaklar Bomboş Kaldı!

Alaşehir Haberleri - Korona virüs salgınının ardından ikinci kez ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı sonrası Alaşehir'de sessizlik hakim oldu. Geçtiğimiz hafta, sokağa çıkma yasağına uymayan onlarca kişiye cezai işlem uygulanmıştı.

Reklam
Reklam

 

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile dün 00.00'da başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Alaşehir'deki en işlek cadde ve sokaklar bomboş kaldı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge sonrasında dün 00.00'da ikinci kez sokağa çıkma yasağı başladı. 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ilk gününde Alaşehir'de de en kalabalık cadde ve sokaklar görüntülendi.

Yasağın ilan edilmesi öncesi kentte yaşanan yoğunluk bugün yerini sessizliğe bıraktı. Alaşehirli vatandaşların yasağa uydukları gözlenirken, kentin en kalabalık caddeleri ve en işlek noktaları olan yerleri boş kaldı. Alaşehirlilerin uğrak noktaları olan Kent Meydanı ve Sevgi Yolu gibi alanlarda görevlilerin dışında kimsenin olmadığı gözlendi. Belediye ekipleri ise rutin temizlik ve dezanfaktan işlemlerine devam etti. Normal şartlarda, hava sıcaklıklarının da yükselmesiyle Alaşehirlilerin dolduracağı meydanlar sessiz kaldı. Öte yandan, polis ekipleri de, gündelik hayatta işlek olarak kullanılan caddelerde uygulama yaptı.






alaşehir alaşehir haber sitesi alaşehir meydan alaşehir sokağa çıkma yasağı