Alaşehir'de Lise Öğrencileri Sektör Temsilcileriyle Buluştu

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde "Nitelikli Meslek Güçlü Gelecek" Projesi etkinlikleri kapsamında meslek lisesi öğrencileri sektör temsilcileriyle buluştu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde kariyer günleri kapsamında öğrenciler, sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 

Manisa Valiliği MANEP-2020 Projeleri kapsamında Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından yürütülmekte olan "Nitelikli Meslek Güçlü Gelecek" Projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Projenin alt hedeflerinden birisi olan meslek lisesi öğrencilerinin sektör temsilcileriyle buluşturulması adına düzenlenen kariyer günleri etkinliklerinin ilki gerçekleştirildi. Sektör temsilcisi olarak etkinliğe davet edilen ve öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren UÇ SİGORTA müdürü Veli UÇ, bir yandan mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşırken diğer yandan meslek lisesinin önemi ve gelecekteki iş imkanlarına yönelik düşüncelerini öğrencilere aktardı. 

Okul Müdürü Ali ALTINTAŞ, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Muhasebe ve Finansman Alan Şefi İsmail PEKER ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Ulvi ULAŞ ile sektör temsilcisi Veli UÇ’a teşekkürlerini ifade ederek, etkinliğin öğrencilerin çalışma hayatına ilişkin somut ve bireysel değerlendirmeler yapabilmeleri adına çok faydalı olduğunu ve kariyer günleri kapsamında ilerleyen süreçte başka buluşmaların da gerçekleşeceğini belirtti.



alaşehir yeşilyurt yeşilyurt gürbüz altın Çok programlı anadolu lisesi alaşehir manep manİsa manep veli uç alaşehir sigorta