Alaşehir'de Kurban Bayramı Klasiği

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de gündem, her bayram olduğu gibi bu bayramda değişmedi. Bayramın ilk gününde kurban keserken kendilerini yaralayan vatandaşlar, hastanelerin yolunu tuttu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de, kurban keserken yaralanan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Kurban Bayramı'nda kılınan bayram namazının ardından kesim yerlerine giden bazı vatandaşlar, kazayla kendilerini keserek yaraladı.

Alaşehir'de bayramın ilk gününde hastanelerin acil servisleri kurban kesmek isterken kazayla kendini kesen vatandaşlar ile doldu taştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kurban kesiminde yaralanan vatandaşlar soluğu acil serviste aldı. 

Yaralananlar hastanelere koştu 

Bayramın ilk günü, bıçak, satır ve baltayla dikkatsizlik ve acemilik sonucunda el, kol ve bacaklarından yaralanan vatandaşlar, hastanelere akın etti. Yaralanan vatandaşlar Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilçede hizmet veren Özel Sarıkız Hastenesi'ne başvurdu.

Televizyonlarda izlerken komiğimize gidiyordu” 

Acil servise gelen yaralı Sedat Türk isimli vatandaş, “Yıllardır kendi kurbanlarımızı avlumuzda kendimiz keseriz. Bu güne kadar hiç bir sorun olmamıştı. İlk defa böyle bir iş başımıza geldi. Koçu yüzmek için astık, babam ile birlikte yüzerken babam bıçağı elime kaçırdı. Kendi aracımız ile direk hastaneye geldik. Normalde böyle şeyleri televizyonlardan izliyoruz komiğimize gidiyordu, gerçekten feci bir durummuş. Her yıl kesiyoruz ama bu yıl babamın acelesine denk geldik birazcık. Çok kişiyi gördük yaralı, yine en ufak yara bizdeymiş. Herkese geçmiş olsun, Allah şifa versin” dedi. 

alaşehir 45 haber alaşehir gündem alaşehir kurban bayramı acil servis