Alaşehir'de Kumar Baskını

Alaşehir Haberleri - Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir evde kumar oynayan 12 kişi yakalandı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bir evde kumar oynandığı ihbarını değerlendiren emniyet ekipleri eve baskın düzenledi. 

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri COVİD-19 Virüsünün yayılmasının engellenmesi, toplum sağlığı ve Kamu düzeninin korunması için tüm personeli ile birlikte gece gündüz mesai yapıyor. Aralıksız denetim ve kontroller yapan ekipler gelen ihbarları da değerlendiriyor. Polisin gece saatlerinde yaptığı denetimlerde şaşkınlık yaratan olay yaşandı. 

Polis Gelince Çatıya Saklandılar

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir evde kumar oynandığı ihbarını aldı. Bunun üzerine gece saat 22:40 sıralarında belirlenen adrese baskın düzenlendi. Baskın sırasında 4 kişinin çatıya saklanarak kaçmaya çalıştığı tespit edildi.

Çatıda yakalan 4 kişi ile birlikte 12 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına muhalefetten 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

alaşehir polis baskını alaşehir kumar baskını alaşehir son dakika haberleri alaşehir 45 haber alaşehir haberleri alaşehir haber sitesi