Alaşehir'de Koronavirüse Rağmen Sokaklar Dolu

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 'Evde Kal' çağrılarına uymayan vatandaşlar, cadde ve sokakları doldurdu.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber -  Koronavirüs ile ilgili evde kal çağrılarına uyan yok. Alaşehir sokaklarında vatandaşlar alışverişe ve gezmeye çıktı. Vatandaşların yarattığı yoğunlukta sosyal mesafeyi korumadıkları ve maske takmadıkları gözlemlendi.

Türkiye’de kritik eşiği aşan koronavirüs ile ilgili çağrılarına vatandaşlar karşılık vermiyor. Evde kalınması ile ilgili çağrılara rağmen bugün (Cuma) öğleden sonra Alaşehir sokakları yine doluydu. Vatandaşlar, açık olan mağaza ve dükkanlarda alışveriş yaptı, caddelerde dolaştı. Vatandaşların gezerken sosyal mesafeye uymadıkları gözlendi. Özellikle sevgi yolundaki insan yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı.

ÖNLEM ALAN YOK

Koronavirüs ile ilgili mücadelede sokağa çıkmamanın önemi her gün vatandaşlara anlatılmasına rağmen Alaşehir'de hafta içi yaşanan sakinliğin ardından Cuma günü yine sokaklar ve caddeler doldu. Bugün öğleden sonra Alaşehir sokaklarında PTT ve bankaların kuyruğunda, market alışverişine çıkan vatandaşlar dışında sadece gezmeye çıkanlarda oldu. Caddelerdeki dolulukta vatandaşların sosyal mesafeye uymadıkları, maske ve eldiven takmadıkları gözden kaçmadı. 

alaşehir sevgi yolu alaşehir koronovirüs alaşehir coronovirüs