Alaşehir'de Koronavirüs Denetimleri Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir genelinde toplu ulaşım aracı, kahvehane, restoran, berber, sinema gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanlarında denetimler yapıldı.

Reklam
Reklam

 

İçişleri Bakanlığımızın 81 il valiliğine gönderdiği "Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Denetimler" konulu talimatı gereğince bugün İlçemiz genelinde toplu ulaşım aracı, kahvehane, restoran, berber, sinema gibi birçok iş yeri ve faaliyet alanında denetimler gerçekleştirildi. Covid-19 Tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Genelge kapsamında İlçemiz genelinde; ticari taksiler, pazar yerleri, semt mahalle pazarları, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, çay bahçesi, dernek lokalleri, düğün ve nikâh yapılan yerler, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, park/piknik alanları vb. yerler, yüzme havuzu, hamam, spor merkezleri ile sinema ve diğer kültürel aktivite yerlerinde denetimler gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma ekiplerince, yol güzergâhlarında şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik yol kontrol ve trafik denetimi yapıldı.

Denetimlerde, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma yapan araçlarda ve servis araçlarında yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine uyum kontrol edildi.









alaşehir alaşehir koronavirüs alaşehir koronavirüs ceza alaşehir kaymakamlık