Alaşehir'de Korkutan Yangın!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde elektrik sobasından çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bir evde elektrik sobasından çıkan yangın büyük hasara neden oldu.

Yangın, Yeşilyurt Mahallesi beş eylül sokakta dün gece saat 02:45'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece yatmadan önce yakılan elektrik sobası, rezidansının arızalanması nedeniyle sürekli açık kaldı ve yakınındaki koltuğu tutuşturarak evde yangına neden oldu.

Yangının kısa sürede tüm odayı sarmasının ardından ev sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir itfaiye amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Yangın sonucu evde büyük çapta maddi hasar oluşurken 1 kişi de yaralandı.

Yangında yaralanan Abdullah Gayıp (27),  vücudunun bir bölümünün yanması sonucu şans eseri kurtulduğunu belirterek, "Gece saat 24:00 sularında odamdaki elektrik sobasını yakarak uykuya daldım. Normalde sobanın rezidansı var ve belli bir sıcaklıkta kendini kapatıyor. Ne olduysa rezidans devreye girmemiş ve sürekli açık kalmış. Bunun sonucunda yakınındaki koltuğu tutuşturmuş.

Gece 03:00 sıralarında yangın neredeyse tüm odayı sarmış ve nefes alınamayacak derecede duman kaplamış odayı. Alevlerin bir kısmı kazağımın kol kısmına sıçraması sonucu kazağım alev aldı ve kolumun yanmasıyla uykumdan sıçradım. Kalktığımda göz gözü görmüyordu ve nefes almak imkansızdı. Zor da olsa düşe kalka kapıya ulaştım. Evdekilere seslendim. Ailem hemen yanıma geldi. Yangına müdahale etmek istediler ama alevler her yeri sarmıştı. Hemen itfaiyeyi aradılar. Alevler kolumu yakmasaydı ve bir süre daha o dumana maruz kalsaydım zehirlenir ve yanarak can verebilirdim. Allah'a şükürler olsun ki kolum yandı ama en azından biraz daha erken uyandım. Evimizde çok büyük hasar meydana geldi ama can kaybının olmaması en büyük tesellimiz oldu" dedi.




alaşehir haberleri yangın alaşehir son dakika alaşehir son dakika olaylar alaşehir gündem alaşehir tv manisa alaşehir yangın alaşehir son dakika yangın alaşehir yangın