Alaşehir'de Korkutan Yangın

Alaşehir Manşet Haber- Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kasa ambalaj fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de bir kasa ambalaj fabrikasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. 

Olay, Alaşehir Sarıgöl karayolu üzümlü kavşağı yakınlarında, İsmail Sarı'ya ait Sarılar İşletmesi'nde meydana geldi. İşletmenin yaş sebze meyve kasa ambalaj üretimi yapılan bölümün çatısında, saat 17:30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören işletme çalışanları, yangını itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye amirliğine bağlı ekipler ile birlikte Alaşehir'in dışında Sarıgöl ve Salihli'den de destek itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. 

Olayı gören Hatice Sezer isimli vatandaş, "Bir anda dumanlar çoğaldı, alevler çıkmaya başladı çatıdan. Çatı ve 3. kat bir anda alev alev yanmaya başladı. Sarıgöl'den 2, Alaşehir'den 3 itfaiye arabasını görebildim.10 dakika içinde çatı ve 3. kat yandı. Büyük bir ekip çabasıyla yangın söndürüldü. İşçiler, palet kasaları kurtarmaya çalışıp dışarı çıkarmak için çabaladılar. İnşallah can kaybı yaşanmamıştır.Ordaki herkese geçmiş olsun" dedi. 

Jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.  

alaşehir yangın alaşehir işletme yangın alaşehir sarılar işletme alaşehir üzüm işletmesi alaşehir üzüm işletmesi yangın